Hvad er smag? – fagtekst til valghold i madkundskab

Jeg har valghold i år. Og som noget nyt skal eleverne på mit 7. klasses valghold til en obligatorisk eksamen i madkundskab i 8. klasse. Derfor stiller det nogle helt andre krav til undervisningen, end det gør i den obligatoriske madkundskabsundervisning. I min undervisning arbejder vi meget med smag. Det skal vi også gøre på valgholdet. Derfor lægger vi ud med at lave en suppe, som eleverne selv skal smage til. Derudover har jeg skrevet denne fagtekst eleverne skal læse, der handler om smag.

thumbnail of Hvad er smag fagtekst valgfag

Jeg har også lavet et forløb om smag til den obligatoriske undervisning i madkundskab. Det findes her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.