Vikaropgave i madkundskab – Charlie og chokoladefabrikken

Mine elever skal have vikar i madkundskab, når jeg skal afvikle valgfagsprøverne, og derfor kan de heller ikke komme i køkkenet. Derfor skal de se Charlie og chokoladefabrikken fra 2005, som ligger på mitCFU.dk. Jeg synes, det er en fabelagtig film med mange lag, og jeg får altid lyst til at kaste mig hovedkulds ind den slikverden, som Willy Wonka viser. Dette har været inspirationen til dette undervisningsmateriale, hvor eleverne skal lave deres egen verden udelukkende lavet af mad. De bestemmer selv, hvad deres verden skal være lavet af.

 

thumbnail of En verden lavet af mad

 

 

I kan også vise dette klip fra filmen fra 1971

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.