Om mig skal du vide… Opgave til en ny klasse

posted in: Klasselærerarbejde | 0

I morgen kommer skolerne igen til at summe af liv og glæde. Jeg glæder mig til at komme i gang, selvom ferien altid føles en uge for kort 🙂

Jeg skal starte med en ny 4. klasse. Eleverne kender selvfølgelig hinanden, men for mig er de nye. Jeg glæder mig til at lære dem allesammen at kende. For at hjælpe det lidt på vej, har jeg lavet et lille hæfte med spørgsmål, som eleverne skal svare på. På denne måde lærer jeg dem forhåbentlig lidt bedre at kende, og jeg får også et lille indblik i deres danskfaglighed. Ideen har jeg fået af en god kollega for en del år siden, og så har jeg rettet det lidt til sidenhen

Jeg printer det ud som et lille A5-hæfte.

thumbnail of Om mig skal du vide

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.