Gourmetmad i madkundskab

posted in: Madkundskab | 0

Da jeg skulle afslutte med mit forrige hold, sluttede vi af med at lave gourmetmad. Opskrifterne har jeg udarbejdet i samarbejde med en kok. Denne undervisningsgang tog fire lektioner af 45 minutter. Maden kræver meget teknik, så derfor er det en god ide, hvis eleverne har læst opskrifterne i forvejen.

Alle opskrifterne er grundigt bearbejdede og didaktiserede med billeder og forklaringer. Selvom det er en svær opgave kom alle mine 75 elever i land med denne opgave, og de fik lavet et måltid, de var meget stolte af. Det en stor udgift på årsbudgettet, men jeg synes helt sikkert, at det var det værd.

Det er også en forudsætning, at man har adgang til et stegetermometer.

thumbnail of Gurmet i madkundskab

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.