Tak fordi… skilte til madkundskab

posted in: Madkundskab | 2

Jeg bruger gennemsnitlig 11 lektioner i skolekøkkenet på en uge. Jeg elsker at undervise i madkundskab, så jeg elsker også mine timer i skolekøkkenet. Men jeg elsker ikke, når jeg skal rydde op efter andre. Derfor har jeg som et forsøg lavet disse skilte til lokalet, som en forebyggende indsats. Skiltene hænger rundt omkring i lokalet som en venlig reminder til at passe på vores skolekøkken.

Hvis der er skilte du mangler, så sig til. Så tilføjer jeg dem til samlingen 🙂

 

thumbnail of Tak fordi du…

2 Responses

  1. Heidi

    Tak for dine fine input – Vil du lave et skilt, hvor der står: “Tak fordi du vasker hænder, inden du tømmer opvaskemaskine”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.