Danskløb

Jeg har lavet dette løb til dansk. Jeg har brugt det i 4. klasse, men jeg tænker sagtens, at det kan bruges til både 5. og 6. klassen. Løbet indeholder 11 poster med danskfaglige opgaver. Mine elever brugter 60 minutter til at gennemføre løbet, og det var kun en gruppe ud af syv, der blev førdige, så jeg tænker sagtens at der kan sættes længere tid af. Jeg gav vinderne af løbet en slikpind.

Selve løbet findes er her

thumbnail of danskløb

 

 

Svarark til eleverne findes her

thumbnail of danskløb svarark

2 Responses

 1. Annette

  Hej Nina
  Tak for dine fine opgaver. Det er så flot, at du deler. 🙂
  vh
  Annette

  • Nina

   Hej Annette
   Tak for dine søde ord om min side. Jeg er rigtig glad for at mine opgaver kan bruges af andre. Så kan jeg forhåbentlig gøre en anden lærers hverdag en smule nemmere.
   Hilsen Nina

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.