Opgaver til Fuglen af Marianne Iben Hansen

Dette er et komplet undervisningsmateriale til at arbejde med Fuglen af Marianne Iben Hansen. Fuglen er et meget smukt illustreret og tankevækkende lyrisk værk, der handler om pigen Alba og hendes gyldne fugl. Den handler om at miste, om at blive drillet, om at tvivle og om at finde igen.

Mine elever var noget skeptiske, da jeg først præsenterede dem for denne bog, men de fik hurtigt øjnene op for, hvor fantastisk den er.

Jeg har printet siderne ud enkeltvis til eleverne til hver undervisningsgang. Jeg har også gjort meget ud af at læse teksten højt for eleverne.

thumbnail of Opgaver til fuglen af Marianne Iben Hansen

Se en introduktion til bogen her:

3 Responses

 1. Marianne Iben Hansen

  Hej 🙂

  Jeg er lige blevet gjort opmærksom på dette UV materiale til min bog Fuglen. Set har være meget spændende og rigtig fint at se. Især elsker jeg, at du har opdaget detaljen med bogens eneste punktum. Hvor ewr det fantastisk at se det engagement, der tydeligvis er blevet lagt i det. Og jeg er virkelig glad for at læse, at eleverne fik en god oplevelse af bogen. Jeg har selv lagt noget UV materiale på min hjemmeside, bl.a. med mine egne tanker bag Fuglen … hvis det skulle have interesse. (marianneibenhansen.dk). Men det er nu ikke for at gøre reklame, jeg skriver her. Det er allermest for at sige tak. Kh Marianne Iben Hansen

  • Nina

   Hej 🙂
   Mange tak for dine søde ord om mit materiale. Jeg er glad for, at du synes om det. Det betyder meget – særligt når det kommer fra bogens forfatter. Mine elever var meget optagede af bogen, og synes rigtig godt om den. Det er en fantastisk bog at arbejde med i undervisningen.
   Jeg vil da lige kigge på dit materiale. Det vidste jeg slet ikke fandtes, så jeg er glad for, at du gjorde mig opmærksom på det.
   Hilsen Nina

 2. Marianne Iben Hansen

  … og jeg er helt sikker på, at Tea Bendix vil sætte pris på den lækre udformning af dine sider. Meget fin detalje med den gule streg rundt om teksten

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.